Ringmodeller

Att välja vilken typ av ring man vill bära är inte alltid ett lätt beslut, läs om de olika ring modellerna nedan för att få hjälp i ditt beslut. Önskar du designa något eget har vi duktiga guldsmeder för konsultation i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Enstensringar


En klassisk enstensring är vacker och lätt att variera. Du kan välja din favoritform på ädelsten för att variera utseende och få en mer personlig look. Vi har ett brett urval av enstensringar i vår kollektion, briljantslipade samt prinsesslipade.

ENSTENSRINGAR

Haloringar


En haloring är en ring med en större ädelsten infattad i mitten och som är omringad av mindre ädelstenar i en krans. Kransen kan ha samma form som den större ädelstenen eller en helt annan form för en mer unik look. Inspireras av vår kollektion och hitta din perfekta match.

HALORINGAR

Trestensringar


Önskar du en ring som sticker ut och tar lite mer plats än en enstensring, då är en trestensring de perfekta valet för dig. Alla våra ringar går att bära bredvid en slät- eller alliansring och passar alltså utmärkt som förlovning- eller vigselring.

TRESTENSRINGAR

Alliansringar


En alliansring är en lågt infattad ring med ädelstenar infattade på rad, i allians efter varandra. Du kan välja olika sätt att få diamanterna infattade och på de sättet personifiera din ring. Vi har tre olika typer av alliansringar i vår kollektion men kan självklart få din ring specialtillverkad i den design som du drömmer om.

ALLIANSRINGAR

Släta ringar


En klassisk slät ring har blivit en vanlig förlovningsring för män, men passar kvinnor precis lika bra. Vi tillverkar släta ringar i olika utföranden och efter dina önskemål. Variera bredd och form för att hitta just din favorit.

Släta ringar