Ringmodeller

På denna sida kan du läsa mer om våra olika ringmodeller. Få inspiration och se vilken typ av ring du skulle vilja bära. Önskar du designa något eget kan du boka en konsultation med en av våra duktiga guldsmeder på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.

Enstensringar


Enstensringen är en klassiker när det kommer till vigsel- och förlovningsringar. Vår kollektion erbjuder ett brett utbud av enstensringar med briljantslipade och prinsesslipade diamanter. Om du vill göra din enstensring mer personlig kan du exempelvis välja en ädelsten med en ovanligare slipning.

ENSTENSRINGAR

Haloringar


Haloringen har en större ädelsten infattad i mitten som omges av en krans mindre ädelstenar. Kransen behöver inte följa mittstenens form utan kan utformas på flera olika sätt. Inspireras av vår kollektion och hitta din perfekta match.

HALORINGAR

Trestensringar


Om du vill bära en ring som sticker ut och tar lite mer plats är en trestensring det perfekta valet för dig. Alla våra trestensringar går att bära bredvid en slät ring eller en alliansring. Detta gör att de passar utmärkt som en förlovnings- eller vigselring.

TRESTENSRINGAR

Alliansringar


En alliansring är en slät ring med flera ädelstenar infattade på en rad efter varandra. Du kan välja olika sätt att få diamanterna infattade. Vi har tre olika typer av alliansringar i vår kollektion men kan också tillverka andra modeller efter dina önskemål.

ALLIANSRINGAR

Släta ringar


En klassisk slät ring har blivit en vanlig förlovningsring för män, men passar kvinnor precis lika bra. Vi tillverkar släta ringar i olika utföranden och efter dina önskemål. Variera bredd och form för att hitta just din favorit.

Släta ringar