Fri design

Låt oss uppfylla dina önskningar kring ditt framtida smycke. Boka en konsultation med någon av våra duktiga guldsmeder och tillsammans skapar vi ett smycke av dina idéer. Vi tillverkar smycken i guld och platina med diamanter och färgsprakande ädelstenar. Inget arbete är för stort eller för litet!

Konsultation


Ta första steget mot ditt drömsmycke och boka en konsultation med en av våra guldsmeder och smyckesdesigners.

Boka guldsmed

Skiss


Under vår konsultation kan du ta med egna skisser och bilder. Vi ritar upp dina idéer och får ditt smycke att växa fram. Tillsammans designar och skapar vi ett smycke just för dig.

CAD-ritning


Nästa steg är att vi ritar upp ditt smycke på datorn och presenterar en CAD-ritning för dig. Få en känsla för proportioner och design. Känn trygghet och styrka i dina idéer.

Vax-modell


När din 3D-skiss har blivit så som du önskar kan vi tillverka ditt smycke i vax. Med vår egen 3D-printer gör vi en skalenlig modell. Få en känsla för smycket innan vi tillverkar det i önskad ädelmetall.

Välja ädelsten eller diamant


Vi guidar dig gärna i valet av diamanter och ädelstenar. Vi har många sätt att hitta just det du vill ha. Du kan också tillverka ett smycke med egna ädelstenar.

Tillverkning


När du godkänt offerten för arbetet påbörjar vi tillverkningen av ditt smycke. Hos oss arbetar guldsmeder och juvelfattare i samma verkstad som ligger i Stockholm.

Värderingsintyg


När ditt smycke är klart bjuder vi på ett värderingsintyg som utfärdas av våra auktoriserade värderingspersoner. Intyget är en värdehandling och fungerar som ett underlag till ditt försäkringsbolag.

Leverans


Du kan välja att hämta ut ditt färdiga smycke i vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm. Alternativt kan du få det levererat med PostNord rekommenderad post.