Om oss

Kaplans Guldsmedsverkstad är en del av Kaplans. Företaget har flera olika verksamheter som samverkar för att ge dig som kund ett komplett erbjudande. Allt började i Aspudden i södra Stockholm år 1946 och idag är Kaplans Guldsmedsverkstad en av Stockholms mest etablerade guldsmedsverkstäder.

Kaplans Guldsmedsverkstad


Kaplans Guldsmedsverkstad grundades 1946 och idag arbetar ett flertal guldsmeder och juvelsfattare i vår verkstad. Vi designar och tillverkar smycken av alla slag. Vi utför även reparationer och omarbetning av befintliga smycken efter dina önskemål.

Se vår kollektion

Kaplans Ädelmetall


Kaplans Ädelmetall är inriktat på inköp av ädelmetallerna guld, silver, platina och palladium. Du kan sälja din ädelmetall hos oss på Biblioteksgatan 5 i Stockholm eller skicka in den till oss med våra värdekuvert som du enkelt beställer via hemsidan.

Kaplans Ädelmetall

Kaplans Auktioner


Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. I vår butik på Biblioteksgatan 5 i Stockholm samlas värderingstjänster, auktioner och butiksförsäljning i ett och samma hus, vilket gör att kunderna erbjuds unika lösningar till ett konkurrenskraftigt pris.

Kaplans Auktioner

Diamantia


Diamantia är en del av Kaplans sedan 2006 och vi erbjuder ett stort utbud av diamanter och hjälper dig att hitta den perfekta diamanten efter just dina önskemål. Diamantia erbjuder även certifiering samt omslipning och reparation av dina lösa diamanter.

Diamantia