Loading..

Kaplans Auktioner

Kaplans Auktioner är Nordens ledande auktionshus på smycken, silver, ädelstenar och klockor. Till oss kommer kunder som vill sälja, värdera och handla. Genom att vi i ett hus samlar värderingstjänster, auktioner, butiksförsäljning samt guldsmedsverkstad har vi förmåga att erbjuda våra kunder unika lösningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Kaplans når en bred publik av köpare i Sverige, de Nordiska länderna och resten av världen. Vi har över 180.000 registrerade kunder och våra auktioner följs regelbundet av tusentals stamkunder, handlare och samlare, både genom personliga besök och över Internet.

Kaplans har en stor och mycket varierande kundkrets av säljare. Varje år lämnar våra kunder in över 100.000 objekt till försäljning. Bland våra säljare finns pantbanker, advokatbyråer, inhemska och internationella handlare, juvelerare, urmakare, konstnärer och grossister. Merparten av våra säljare är dock privatpersoner.

Vi vill vara en öppen mötesplats där alla är välkomna och trivs. Vi erbjuder våra kunder, både säljare och köpare kunskap, service och diskretion.

Kaplans Auktioner håller auktion varje vecka. På Kaplans hemsida www.kaplans.se är du välkommen att besöka respektive auktion och där finns även möjlighet att se samtliga utbjudna objekt. Om du har några frågor angående auktionerna är du välkommen att höra av dig till info@kaplans.se.